Bevestiging De tijd tussen de aankoop en het moment dat je van ons een bevestigingsmail ontvangt.
2 dagen
Goedkeuring Indicatie hoe lang het duurt voordat de webshop jouw cashback goedkeurt (of soms afkeurt).
2 maanden
Totaal uitgekeerd voucher tegoed Het totale bedrag aan uitgekeerde voucher tegoed welke men kan besteden aan de beschikbare vouchers die Cashback XL biedt.
€322
Statistieken

Uitleg

Zo werkt Voucher Tegoed

Inloggen bij Cashback XL

Zodra je ingelogd bent, klik je via onze site door naar Coolblue

 

Nog geen account?

Account aanmaken

Doe je aankoop

Shop zoals je gewend bent bij Coolblue.

Ontvang Voucher tegoed

Voucher tegoed wordt bijgeschreven in je account. Dit tegoed kan je besteden aan de beschikbare vouchers die Cashback XL biedt

 

Bekijk de beschikbare vouchers

Voorwaarden

  • Let op: u ontvangt een variabel voucher-tegoed. Dit is maximaal 3%. Coolblue verdeelt de vergoeding namelijk over alle websites (vergelijkers, blogs, Google, etc.) die u voor uw aankoop heeft gebruikt om door te klikken naar coolblue.be. Houd er dus rekening mee dat de cashback lager kan uitvallen dan verwacht. Hierdoor zullen wij eventuele claims voor 'Verkeerd cashbackbedrag' ook afwijzen.
  • Let op: bij Coolblue ontvangt u 3% voucher/waardebon tegoed. Dit betekent dat 3% van de orderwaarde excl. BTW alleen uitbetaald kan worden als waardebon (en niet als geld). Dit saldo wordt bijgehouden in een apart tegoed in Mijn Account, het zgn. "voucher tegoed". 

    Zodra een transactie is goedgekeurd wordt het pas aan uw voucher-tegoed toegevoegd. Voor dat moment ziet u de transactie al wel in Mijn Account.

    Een rekenvoorbeeld: U koopt een laptop voor €1.000. Dat is €826,44 excl. BTW. U ontvangt dan €24,79 voucher tegoed. Als u dit bedrag wilt laten uitbetalen in bijv. een Bol.com waardebon (4% voordeel), dan ontvangt u een Bol.com waardebon van €26,37.
  • Als u vragen heeft over hoe 'voucher tegoed' werkt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
  • Op elke aankoop zijn de algemene regels van toepassing.

Over Coolblue

Het duurt twee dagen voordat de transactie in Mijn Account verschijnt.